CONSILIERE

 

Echipa GRISCO CONSTRUCT va poate consilia si vă poate oferi soluții moderne si profesionale la tipurile de materiale comercializate, pornind de la pregătirea suportului:

- tratamente pentru fisuri,

- tratamente împotriva umezelii,

- sisteme pentru netezirea suportului,

- amorse si adezivi pentru lipirea pardoselilor si nu in ultimul rând produsele PREMIUM ce finisează pardoselile si pereții din Lemn si Beton.

 

FLOZOFIA

 

Filozofia GRISCO CONSTRUCT este aceea de a fi oneşti si deschişi in legătură cu plusurile si minusurile fiecărui produs sau sistem, pentru a vă putea ajuta să luaţi decizia corectă in concordanţă cu cerinţele proiectului.

 

EXPERIENTĂ

 

Datorita experienței acumulate in timp echipa GRISCO CONSTRUCT cunoaște toate secretele si posibilitățile pe care produsele sale le oferă, pentru realizarea unor spaţii elegante si perfect dimensionate nevoilor clienților săi. Aceste produse pot fi instalate in spaţii publice, birouri, locuințe private si spatii de orice dimensiuni

 

ATELIER: Str. Grigore Gafencu 78-84, vila F2, Sector 1 București | Tel. +4 0317 108 757 (758)  Fax: +4 0317 108 759 | Grisco Construct © 1997-2017