DESCRIERE PRODUS

 

Produsele Distinct Wood Floor reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc ca pardoseala lor sa-si pastreze frumusetea si caracteristicile naturale ale dusumelelor traditionale. Acesta gama de podele din lemn,este perfecta pentru interioarele clasice ale caselor interbelice,cladirilor istorice,dar pot adauga de asemenea un aspect unic si special interioarelor moderne. Toate podelele din aceasta colectie sunt făcute la comandă.Aveţi posibilitatea să alegeti specii de lemn,culori, texturi si finisaje speciale,pentru a crea o podea complet personalizata si originala.

 

CARACTERISTICI SPECIALE ALE COLECTIILOR

 

DISTINCT WOOD FLOOR

 

1) Aceasta gama presupune o colectie de produse din lemn masiv si stratificat, cu un design nou si exclusiv, in diferite  formate si texturi, cu deschiderea unor noi posibilitati de a combina culorile cu aspectul natural al lemnului. Toate finisajele lemnului se fac manual, in santier sau la locatia clientului, folosindu-se numai produse ecologice de ultima generatie, care sa pastreze aspectul si textura naturala a lemnului.

 

2) Procedeul original de uleiere al lemnului asigura rezistenta la uzura si durabilitatea podelelor in exploatare. Produsul de baza pentru finisarea acestor pardoseli din lemn este un ulei bicomponent colorat, care se aplica prin procedee specifice de tratare a  lemnului invechit (uleierea si masarea lemnului cu paduri din pisla, rezultatul final fiind o suprafata matasoasa si naturală a lemnului).

 

3) Elementele din lemn sunt atent selectionate, uscate si calibrate dupa standard European, iar fabrica noastra proceseaza textura lemnului (periere, sanfrenare, antichizare) in functie de cerinta clientului. Perierea speciala a produsului sporeste caracterul distinctiv al speciilor de lemn, accentuind fibra pentru a oferi o suprafata vizibil texturata.

 

4) Sanfrenul longitudinal si transversal al placilor, nodurile chituite si atent selectionate accentueaza caracterul clasic si natural al produsului.

 

Explorează colecţiile DISTINCT WOOD

» CLASSIC

» ATHELIER

» VECCHIO

ATELIER: Str. Grigore Gafencu 78-84, vila F2, Sector 1 București | Tel. +4 0317 108 757 (758)  Fax: +4 0317 108 759 | Grisco Construct © 1997-2016