DESCRIERE PRODUS

 

BETON DESIGN FLOOR este un amestec de ciment alb sau gri, compuși minerali şi aditivi de curgere şi dezaerare, special conceput pentru execuția pardoselilor de design. Materialul este maleabil, are capacităţi excelente de curgere si nivelare, iar după setare conferă o rezistenta crescuta la uzura si abraziune.

 

Este un produs similar ca textura cu piatra naturala gen travertin sau calcar.

 

Compusul de nivelare poate fi ușor colorat cu ajutorul culorilor realizate din concentrați de pigmenți minerali, pentru a obţine nuanțe si texturi naturale, dorite in mod special pentru amenajarea spatiilor de Office şi rezidențiale.

 

Cu piatra de marmura si agregatele speciale care sunt încorporate în materialul de nivelare se creează o suprafaţă rezistenta și cu aspect natural.

 

După uscare si șlefuire suprafața din ciment este tratată cu ulei natural bi-component, pe baza de uleiuri naturale si ceara. Suprafața capătă o strălucire mătăsoasa si este rezistenta la abraziune si apa.

 

Suprafeţele obţinute astfel sunt potrivite pentru încălzire in podea si rezistente la decolorare. Produsul are la baza ciment cu contracție redusa, special aditivat pentru netezire si nivelare, marca Bostik  – producător Bostik GmbH

 

CARACTERISTICI SPECIALE ALE COLECTIILOR

 

COLECȚIA NATURALE  -  Nuante de ocru si pământ pentru a crea o atmosferă caldă si autentică a interiorului.

 

COLECȚIA INDUSTRIE   -  Nuante de gri cu reflexii luminoase ce inspiră o atmosfera de industrial si arhitectură modernă.

 

COLECȚIA COLORATE  -  Nuante si culori vii pentru a crea un interior cu o atmosferă proaspătă și strălucitoare.

 

 

 

Explorează colecţiile BETON DESIGN

» NATURAL

» INDUSTRIE

» COLORAT

ATELIER: Str. Grigore Gafencu 78-84, vila F2, Sector 1 București | Tel. +4 0317 108 757 (758)  Fax: +4 0317 108 759 | Grisco Construct © 1997-2016